Nextoryn äänikirjat

Äänikirjat ja e-kirjat ovat saavuttaneet hurjan suosion viimeisen parin vuoden aikana. Tämä ei ole mikään yllätys, sillä äänen puhutut tarinat ovat kiinnostaneet ihmisiä aina – jo nuotiotulen äärellä. Vaikka perinteisiä, fyysisiä kirjoja on mukava lukea silloin tällöin, ovat äänikirjat ja e-kirjat ehdottomasti joustavampaa luettavaa ja kuunneltavaa modernissa elämäntyylissä.

Äänikirjapalveluja on olemassa monia erilaisia. Yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista on Nextory-niminen palvelu, joka tarjoaa kirjojennälkäisille sekä äänikirjoja että e-kirjoja. Miksi äänikirjoista tuli niin suosittuja? Miten äänikirja eroa perinteisestä kirjasta? Mikä on Nextory ja miten sen saa itselleen? Jatka lukemista, niin saat muun muassa näihin kysymyksiin vastauksen.

Äänikirjojen maailma – miten ne eroavat tavallisista kirjoista?

Joko sinä olet kokeillut äänikirjan kuuntelua? Todennäköisesti olet, sillä lähes jokaiselle meistä on luettu lapsuudessa iltasatuja ääneen kirjoista. Siinä piileekin äänikirjan viehätys – joku muu lukee sinulle tarinaa ääneen, jolloin saat täysin vapaasti uppoutua tarinan vietäväksi. Parhaimmillaan äänikirjan lukija saa sinut kiedottua aivan erilaiseen lukukokemukseen oman ääninäyttelynsä avulla ja kirjakokemuksesta tulee täysin erilainen.

Miksi niin monet pitävät äänikirjoista?

Äänikirjojen valtava suosio ei suinkaan ole mysteeri. Nykyajan kiireiseen elämäntyyliin äänikirjat sopivat kuin nenä päähän, sillä äänikirjaa on helppo kuunnella melkeinpä missä vain ja milloin vain. Esimerkiksi pitkät työmatkat, oli sitten kyseessä työmatka pyöräillen, autoillen tai vain bussissa matkustaen, ovat erinomainen paikka kuunnella äänikirjoja. Äänikirja on helppo laittaa tauolle, kelata takaisin mielenkiintoiseen kohtaan ja toisaalta jatkaa siitä, mihin on edellisellä kerralla jäänyt. Äänikirja on helppo laittaa soimaan esimerkiksi juoksulenkin ajaksi, siivoustuokiota piristämään tai ihan vaan sohvalla makoilun taustaääneksi. Äänikirjan viehätys liittyy siis yksinkertaisesti niiden helppouteen ja vaivattomaan kuluttamiseen.

Mikä on Nextory?

Nextory on yksi Suomen ja pohjoismaiden suosituimmista ääni- ja e-kirjapalveluista. Alun perin Ruotsista lähtöisin oleva Nextory on nopeasti laajentunut Suomeen ja muihin pohjoismaihin. Nextoryn idea on se, että maksamaasi kuukausimaksua vastaan saat kuunnella ja lukea niin paljon äänikirjoja ja e-kirjoja kuin haluat. Nextoryn toimintalogiikka on siis täysin sama kuin esimerkiksi Spotifylla tai Netflixillä!

Miten Nextory toimii?

Nextory toimii käyttäjän omaan älypuhelimeen tai tablettiin asennettavan sovelluksen avulla. Kun olet kerran kirjautunut sovellukseen sisään, sinulla on käytössäsi koko Nextory-kirjasto täynnä upeita ja suosittuja kirjoja. Luettuasi ja arvosteltuasi kirjoja, Nextoryn älykäs sovellus ehdottaa sinulle kirjoja, mistä voisit pitää ja mitä voisit haluta lukea tai kuunnella. Sovellus on erittäin simppeli ja sitä on mukava käyttää. Eri kategorioita on runsaasti ja kirjoja löytyy moneen makuun.

Nextory-palveluun saa itselleen ilmaisen tutustumisjakson jälkeen edullisella kuukausimaksulla, kannattaa myös tarkistaa Nextory koodi ennen tilausta. Helposti tapahtuva kuukausittainen maksu on täydellinen tapa kuluttaa äänikirjoja. Rajattoman valikoiman ja kuukausimaksun avulla sinun ei tarvitse ostaa kirjaa omaksi ja sitoutua siihen liiaksi – saat siis yhden kirjan hinnalla itsellesi tuhansia eri kirjoja luettavaksi ja kuunneltavaksi. Nextory tarjoaa lisäksi kolme erilaista tasoa joista voit valita itsellesi sopimaan. Esimerkiksi perheen kannattaa hankkia kätevä perhetili, joka mahdollistaa useamman eri käyttäjän yhtäaikaisen kuuntelun palvelussa.

Kokemuksia Nextorysta

Nextorysta löytyy helposti ja nopeasti luettavaa omaan makuun, sillä valikoima on hyvin laaja. Ilmainen kokeilujakso takaa sen, että sikaa ei tarvitse ostaa säkissä. Suomenkielisen valikoiman lisäksi kirjoja löytyy runsaasti myös ruotsiksi ja englanniksi.

Yksi kiitellyimpiä ominaisuuksia Nextoryssa on oman lukulistan luominen ja hallinnoiminen. Jos selailet kirjoja ja löydät useampia sinun makuusi kolahtavia teoksia, mutta et ehdi kuuntelemaan niitä juuri nyt, voit lisätä ne omalle lukulistallesi. Omaan lukulistaan pääsee kätevästi heti etusivulta.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *