Mitä hyötyä yrityslainasta on?

Yrityslainat voivat auttaa kassavirrassa ja auttamaan sinua kulkemaan vaikeina aikoina tarjoamalla pääsyn lyhytaikaiseen rahoitukseen. 

Muut lainat voivat auttaa sinua ottamaan lainaa pidemmällä aikavälillä – jos sinun on esimerkiksi maksettava kertaluonteisista liiketoiminnan kuluista tai rahoitettava laajennussuunnitelmia.

Perustamislainat voivat tarjota suuren lainan, kun aloitat oman yrityksen hoitamisen, kun taas pienyritysten lainat voivat osoittautua välttämättömiksi hallita työntekijöiden, asiakkaiden ja pienemmän yrityksen kassavirran vaatimuksia.

Joillakin lainanantajilla – vertaislainanantajilla – voit lainata ihmisiltä pankista. Tämän tyyppisellä lainalla saatat pystyä valitsemaan vakuudellisen lainan, vakuudettoman lainan tai omaisuuserän lainasta. 

Joillakin yrityslainoilla voit määrittää, kuinka paljon haluat lainata ja kuinka kauan. Jotkut tarjoavat joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja, kun taas toisissa ei ole ennenaikaista takaisinmaksua. 

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Jokainen yritys voi hakea yrityslainaa riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni, vaikka jotkut tarjoajat antavat lainaa vain osakeyhtiöille, sinun on tarkistettava tämä.Yrityslainat voivat auttaa kassavirrassa ja auttamaan sinua kulkemaan vaikeina aikoina

On tärkeätä ymmärtää, että epävarmassa taloudellisessa tilanteessa melkein minkä tahansa yrityksen on kasvanut paljon vaikeampaa saada luottoa. Yrityslainan hakemiseksi yrityksesi on yleensä oltava alv-rekisteröity; voi olla myös kuukausittainen vähimmäisliikevaihto.

Jotkut palveluntarjoajat voivat myös määrätä, että sinulla on vähintään kaksi vuotta kirjanpitoa, vaikka tietyt luotonantajat antavat mielellään lainaa yrityksille, joilla on alle kahden vuoden kauppaa. 

Yrityslainalla lainataan tietty määrä rahaa vuosien ajan, ja korko ja kuukausimaksut ovat kiinteät koko ajan. 

Jotkut yrityslainojen tarjoajat tarjoavat pääsyn lyhytaikaiseen rahoitukseen ja voivat esimerkiksi tarjota jopa 30 000 puntaa enintään vuodeksi. Toisten avulla voit lainata suurempia summia pidemmällä aikavälillä.

Lisäksi jotkut tarjoajat ovat erikoistuneet pienyritysten lainoihin, kun taas toiset keskittyvät aloittavien yritysten lainoihin uusille yrityksille.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *